Ricotta fruit tart

Ricotta fruit tart

4.0 6 avaliações
Preparação 30min
Total 1h 30min
12 portions

Ingredientes

Almond quinoa pastry
  • butter chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
    100 g
  • raw almonds (see Tips)
    60 g
  • quinoa flakes
    40 g
  • plain flour
    80 g
  • wholemeal plain flour
    60 g
  • egg
    1
  • cold water
    3 tsp
Ricotta filling
  • fresh ricotta cheese (see Tips)
    600 g
  • vanilla bean extract
    2 tsp
  • maple syrup
    60 g
  • ground cinnamon (optional)
    ½ tsp
  • tamarillos (approx. 250 g), peeled and cut into slices
    3
  • fresh figs (approx. 120 g), cut into halves
    3
  • pomegranate arils only
    1

Nutrição por 1 portions

Energia 390.5 kcal / 940.1 kJ
Proteína 9.1 g
Gordura 14.8 g
Hidratos de carbono 11.9 g
Fibra 2.3 g
Gordura saturada 8.7 g
Sódio 159.1 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...