Dispositivos e acessórios
Pasta with leek and ajvar
Preparação 10min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese (opcional) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
2794 kJ /
668 kcal
Gordura
18 g
Fibra
12 g
Hidratos de carbono
103 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick Easy Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Vegan Burgers
45min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Beer Pickles
24h 20min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Salmorejo
10min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Salmorejo
2h 10min
Bucatini amatriciana
45min
Sausage and pea risotto
30min
Vegan bean burger
1h 20min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3h 5min