Versões compatíveis
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
-
160
g cashew nuts, raw, unsalted
ou 160 g pine nuts - 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs flat-leaf parsley, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 2 eggs
- 1 pinch fine salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 540 g chicken breast fillets, cut into 15 strips lengthwise (approx. 2,5 cm)
- 30 fresh spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2950 kJ / 702 kcal
- Proteína
- 40 g
- Hidratos de carbono
- 27.1 g
- Gordura
- 47.1 g
- Fibra
- 7.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Mini Frittatas
35min
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Split Pea Soup
2h 10min
Tuna stew with potatoes
40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 Std. 40 Min
Stuffed Moroccan Breads
2 Std. 45 Min
Guinean prawns
25min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Ham mousse
10 min
Courgette and cod lasagne
1h