![Chicken in peach sauce Chicken in peach sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8eb91f4d-b353-42b4-a8ea-11454b22b4fa/Derivates/ef882a22-139d-46ca-9165-1e57f60721c3.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g onions, cut into halves (approx. 2 onions)
- 20 g vegetable oil
- 500 g chicken breast fillets, cut into bite-sized pieces
- 440 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 3 - 4 tsp curry powder, mild
- 800 g canned peaches (weight before draining)
- 15 g starch
- 100 g cream
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- ¼ tsp hot paprika powder
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1628 kJ / 389 kcal
- Proteína
- 32 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Gordura
- 14 g
- Fibra
- 3.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Welsh Anglesey eggs
1h
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2 Std. 5 Min
Honey and herb pork loin
4h 10min
Tuna mousse
10p
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Baked pumpkin and beef stew
3 Std.
Fish and Zucchini
35 Min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min