Dispositivos e acessórios
Chicken in peach sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut into halves (approx. 2 onions)120 g
-
vegetable oil20 g
-
chicken breast fillets cut into bite-sized pieces500 g
-
water440 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
curry powder mild3 - 4 tsp
-
canned peaches (weight before draining)800 g
-
starch15 g
-
cream100 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
hot paprika powder¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
32 g
Energia
1628 kJ /
389 kcal
Gordura
14 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick Easy Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken with Vegetable Rice
Nenhuma avaliação
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Baked Chili Beans
50min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Nenhuma avaliação
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15min
Chicken Fricassee
50min
Mini Bacon and Egg Souffles
20min
Chicken with red peppers
1h 5min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30min
Spicy turkey skewers
1h