
Dispositivos e acessórios
Chicken in peach sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut into halves (approx. 2 onions)120 g
-
vegetable oil20 g
-
chicken breast fillets cut into bite-sized pieces500 g
-
water440 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
curry powder mild3 - 4 tsp
-
canned peaches (weight before draining)800 g
-
starch15 g
-
cream100 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
hot paprika powder¼ tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
389 kcal /
1628 kJ
Proteína
32 g
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
33 g
Fibra
3.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Quick Easy Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional