Dispositivos e acessórios
Gnocchi tricolore
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19 g
Energia
2397 kJ /
568 kcal
Gordura
16 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick Easy Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Mushroom Taco Filling
35min
Pasta alla Nerano
40min
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Orange couscous with steamed salmon
35min
Green pancakes with ham and cheese
55min
Mediterranean pasta salad
50min
Vegetable paella
40min