Dispositivos e acessórios
Gnocchi tricolore
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19 g
Energia
2397 kJ /
568 kcal
Gordura
16 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick Easy Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Salted Egg Yolk Custard Buns
Nenhuma avaliação
Creamy pistachio pasta
40min
Spiralized Carrot and Celtuce Salad
10min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Soba Noodle and Salmon Bowl
30min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Fish Ceviche
3h 25min
Long Rise Pizza
20h
Garden Green Crêpes
1h 15min
Matzo Ball Soup
1h 20min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Green pea and feta hummus wraps
10min