Dispositivos e acessórios
Gnocchi tricolore
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19 g
Energia
2397 kJ /
568 kcal
Gordura
16 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick Easy Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Caprese Frittata
30 Min
French Toast Waffles
30 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Sesame salmon and pea soup
1 Std.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Indian-style chicken burger
4 Std.
Hot dogs
35 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 Std. 50 Min
Chicken and refried bean burrito
45 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min