Dispositivos e acessórios
Christmas Gingerbread (Poland)
Preparação 20min
Total 1h 25min
10 slices
Ingredientes
Cake
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing80 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
runny honey200 g
-
gingerbread seasoning to taste (see tip)1 ½ - 2 tsp
-
medium eggs3
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
cherries in syrup, pitted200 g
Icing
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets80 g
-
unsalted butter diced60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4.9 g
Energia
1546 kJ /
369 kcal
Gordura
16 g
Fibra
0.9 g
Hidratos de carbono
51.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Rudolph's Mocktail
30min
Pink Coconut Kisses
1h 20min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Cake in a Jar
35min
Hot Apple Tea
40min
Cappuccino Cake
2h
Pistachio Almond Twists
45min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25h 40min
Cinnamon Stars (German)
1h 30min
Porridge with Pear Compote
25min