Dispositivos e acessórios
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Preparação 10min
Total 1h 55min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18.2 g
Energia
2004 kJ /
479 kcal
Gordura
17.4 g
Hidratos de carbono
66.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Mushrooms
35 min.
Sweet Rice
1h
Horseradish and Chickpea Dip
10 min.
Pineapple Parcels
1h
Apple Butter
1h 30 min.
Taramasalata
15 min.
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1h
Apple Strudel
1h 45 min.
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45 min.
Mocha Cake
2h 5 min.
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35 min.
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40 min.