Dispositivos e acessórios
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
Preparação 10min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
Stew
-
meat pieces, sinew free mixed types - pork, lamb or wild boar1000 - 1200 g
-
olive oil plus 1-2 Tbsp for frying50 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces125 g
-
garlic cloves3
-
red wine full-bodied Italian100 g
-
juniper berries lightly crushed½ Tbsp
-
black peppercorns1 tsp
-
fresh sage leaves3
-
fresh rosemary leaves only1 tsp
-
passata700 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
tomato purée2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Polenta
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
polenta (quick cook)300 g
-
Taleggio cheese, cut in piecesFontina cheese cut in pieces60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
35.3 g
Energia
1973 kJ /
470 kcal
Gordura
18.8 g
Hidratos de carbono
34.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3h 5min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Olive and Mozzarella Farfalle
30min
Seafood Rice
1h 15min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Pumpkin and Quince Soup
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min