Dispositivos e acessórios
Banh ran (sesame balls)
Preparação 1h 30min
Total 25h 30min
20 portions
Ingredientes
Mung bean filling
-
dried split mung beans (yellow)90 g
-
water plus extra for soaking1210 g
-
sugar30 g
-
desiccated coconut50 g
Dough
-
glutinous rice250 g
-
white rice100 g
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
baking powder2 tbsp
-
potato flakes30 g
-
sesame seeds for coating100 g
-
vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
129.9 mg
Proteína
3.1 g
Energia
603.7 kJ /
143.7 kcal
Gordura
6.1 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
18.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Soy milk jellies with coffee syrup
3h 55min
Miso soup
30min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Avocado coconut ice cream
12h 10min