Dispositivos e acessórios
Radish cakes
Preparação 30min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
12.1 g
Energia
1006 kJ /
239 kcal
Gordura
9.2 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Made in Taiwan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Wonton soup
1h
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
XO sauce
1h 50min
Pineapple buns
9h 50min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Yam Rice
45min