Dispositivos e acessórios
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Chickpea Flatbread
-
dried chickpeas280 g
-
water200 g
-
olive oil plus extra for greasing50 g
-
salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
sesame seeds1 Tbsp
Curried Vegetable Dip
-
olive oil30 g
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
curry powder1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
aubergines cut in cubes (1 cm)100 g
-
courgettes cut in cubes (1 cm)100 g
-
tinned chopped tomatoes80 g
-
salt½ tsp
-
fresh coriander leaf roughly chopped1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
2011 kJ /
480 kcal
Gordura
29 g
Fibra
12.3 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tasty Flatbreads
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beetroot Houmous
15min
Blueberry Frozen Yoghurt
5min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1h
Vegetable Stock Paste
50min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Garam Masala
10min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Stilton and Walnut Pâté
5min