Dispositivos e acessórios
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
Preparação 20min
Total 2h 45min
6 portions
Ingredientes
-
parsnips peeled, halved lengthways or quartered if large300 g
-
garlic cloves unpeeled6
-
sunflower oil1 Tbsp
-
fresh parsley leaves5 g
-
fresh sage leaves5 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
cooked, peeled chestnuts75 g
-
vegan soft cheese80 g
-
coconut yoghurt vegan80 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
126 mg
Proteína
4 g
Energia
677 kJ /
162 kcal
Gordura
9 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Very Thermomix® Christmas
63 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sumac and Tahini Houmous
10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegetarian Chilli
35min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Festive Nut Roast Wreath
2h