Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g parsnips, peeled, halved lengthways or quartered if large
- 6 garlic cloves, unpeeled
- 1 Tbsp sunflower oil
- 5 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh sage leaves
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 75 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g vegan soft cheese
- 80 g coconut yoghurt, vegan
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp lemon juice, to taste
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 677 kJ / 162 kcal
- Proteína
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Gordura
- 9 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Sódio
- 126 mg
Receitas alternativas
Festive Nut Roast Wreath
2h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Red Pepper Houmous
5 min
Spiced Red Cabbage
1h 10min