![Empress Rice with Crème Anglaise Empress Rice with Crème Anglaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/968F73DC-C88B-4744-A4A5-42379A55861B/Derivates/1dbfdef0-1595-4951-959f-e5f1292c4855.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g whole milk
- 80 g caster sugar
- 50 g pudding rice
- 1 lemon, finely grated zest only
- 3 jelly cubes, (quarter of one 135 g pack)
- 1 vanilla pod, seeds only
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 250 g milk
- 4 gelatine leaves
- 15 g candied cherries, diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour
- 15 g candied angelica, diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour
- 20 g Kirsch
- 200 g whipping cream, chilled
- Nutrição
- por 6 portions
- Energia
- 9252 kJ / 2214 kcal
- Proteína
- 46 g
- Hidratos de carbono
- 199 g
- Gordura
- 122 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 Min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Crème Caramel
3h 50 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 Std.
Caramel Parfait
7h
Tomato Rice
30 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15h 55min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1 Std.
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30 min