
Dispositivos e acessórios
Empress Rice with Crème Anglaise
Preparação 40min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
-
whole milk350 g
-
caster sugar80 g
-
pudding rice50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
jelly cubes (quarter of one 135 g pack)3
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from medium eggs3
-
milk250 g
-
gelatine leaves4
-
whipping cream200 g
-
candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
Kirsch20 g
Nutrição por 6 portions
Energia
2214 kcal /
9252 kJ
Proteína
46 g
Gordura
122 g
Hidratos de carbono
199 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Patisserie
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda