Dispositivos e acessórios
Lemon Chermoula Marinade
Preparação 10min
Total 15min
300 g
Ingredientes
-
cumin seeds60 g
-
coriander seeds30 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli small, deseeded1
-
fresh coriander large stalks removed10 g
-
olive oil150 g
-
lemon juice and finely grated zest1
-
white wine vinegar2 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Sódio
1531.5 mg
Proteína
18.4 g
Energia
7373.1 kJ /
1762.2 kcal
Gordura
169.9 g
Fibra
27.3 g
Gordura saturada
22.1 g
Hidratos de carbono
65.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Marinades
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Thai Cucumber Salad (TM5)
15min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1h 15min
Coconut Cake
1h 20min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1h
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10min
Persian Love Cake
1h 15min
Dal Makhani
9h 30min