
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 750 g white cabbage cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion cut into quarters
- 100 g carrot cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g fresh flat-leaf parsley leaves only
- 200 g bacon cut into cubes (1 cm)
- 20 g oil
- 350 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g tomato paste
- 35 g pitted prunes cut into halves
- ¼ tsp ground black pepper
- salt to taste
- 4 dried bay leaves
- ½ tsp paprika
- 20 g dried porcini mushrooms cut into slices
- 280 g pork loin cut into pieces (2 cm)
- 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
- 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 400 g sauerkraut (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 402.2 kcal / 1689 kJ
- Proteína
- 38.2 g
- Gordura
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 14 g
- Fibra
- 8.5 g
- Gordura saturada
- 6.2 g
- Sódio
- 1942.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Burgundy
1h 45min
Sauerkraut soup
50min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef and pepper ragu
2h 15min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Beef ragu
1h 25min