Prawns in chilli butter with risoni and herb salad

Prawns in chilli butter with risoni and herb salad

4.5 31 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • cherry tomatoes cut into halves
    250 g
  • spring onions/shallots cut into thin slices
    2
  • olive oil
    40 g
  • fresh parsley leaves only
    3 - 4 sprigs
  • fresh mint leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh coriander leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh basil leaves only
    3 - 4 sprigs
  • lemon juice
    60 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • salt
    1 tsp
  • peeled raw prawns deveined
    500 g
  • unsalted butter
    60 g
  • fresh long red chillies cut into halves, deseeded if preferred (see Tip)
    1 - 3
  • garlic cloves
    2
  • smoked paprika
    1 - 2 pinches
  • water
    1200 g
  • dried risoni pasta
    300 g

Nutrição por 1 portion

Energia 643 kcal / 2700.4 kJ
Proteína 38.5 g
Gordura 25 g
Hidratos de carbono 60 g
Fibra 12.3 g
Gordura saturada 10.6 g
Sódio 1040 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...