Dispositivos e acessórios
Parsnip and bean mash
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
228.8 mg
Proteína
7 g
Energia
793 kJ /
188.8 kcal
Gordura
6 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Just mash
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Pumpkin risotto with bacon
40min
White fish and lemon risotto
30min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Beetroot risotto
35min
Cauliflower mash
25min
Fish pie
1h 15min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Salmon and fennel risotto
30min