Dispositivos e acessórios
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Preparação 10min
Total 10min
8 portions
Ingredientes
-
vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice (see Tips)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot peeled and cut into pieces (see Tips)400 g
-
dried cranberries50 g
-
pepitas toasted20 g
-
hemp seeds (optional)20 g
-
linseeds (flaxseeds)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mixed baby salad leaves60 g
-
Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
198.5 mg
Proteína
4.2 g
Energia
693.1 kJ /
165 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
16.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peanut and soba noodle slaw
20min
Hommus
15min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Beetroot salad
10min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Fresh fennel salad
10min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Carrot, feta and mint salad
40min
Superfood salmon salad
1h 5min
Cypriot grain salad
45min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h