
Versões compatíveis
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g carrot peeled and cut into pieces (see Tips)
- 50 g dried cranberries
- 20 g pepitas toasted
- 20 g hemp seeds (optional)
- 2 tsp linseeds (flaxseeds)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 165 kcal / 693.1 kJ
- Proteína
- 4.2 g
- Gordura
- 8.3 g
- Hidratos de carbono
- 16.9 g
- Fibra
- 4.7 g
- Gordura saturada
- 1.9 g
- Sódio
- 198.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Fresh fennel salad
10min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Raw cauliflower tabouli
30min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Carrot, feta and mint salad
40min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Miso coleslaw
20min