Versões compatíveis
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, cut into thin pieces (2 mm)
- 60 g bitter orange marmalade
- 3 tsp lemon juice
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g Port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 skinless duck breasts (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut into pieces (2 cm) if necessary
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3136 kJ / 750 kcal
- Proteína
- 43 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Gordura
- 33 g
- Fibra
- 4.4 g
Receitas alternativas
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Lamb Moussaka
1h 30 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet with mustard
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Caribbean stew and steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Cod with citrus butter
40 Min