Dispositivos e acessórios
Vegetarian chilli
Preparação 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
200 g brown onion, cut into halvesred onion cut into halves200 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh red chilli deseeded, if preferred, adjust to taste1
-
olive oil10 g
-
750 g canned whole tomatoestomatoes cut into pieces750 g
-
mixed capsicum (e.g. red and green), cut into thin strips (approx. 2 cm long)200 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained150 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 800 g before draining)500 g
-
6 vegetarian sausages, of your choicevegetarian soy and mushroom sausages (450-600 g)6
-
3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves onlyfresh coriander leaves only3 - 4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1745 kJ /
418 kcal
Gordura
21 g
Fibra
13.3 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Potato and green pea curry
50min
Rendang curry
30min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable chilli
50min
Chilli con tempeh
20min
Tofu scramble
25min
Hearty lentil chilli
50min
Summer dahl
35min
Pulse and pumpkin curry
30min
Black bean enchiladas
1h 20min
Butternut mac and cheese
45min