Dispositivos e acessórios
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
red capsicum cut into strips (0.5 x 5 cm)1
-
yellow capsicum cut into strips (0.5 x 5 cm)1
-
carrots cut into strips (0.5 x 5 cm)2
-
ground black pepper to season1 pinch
-
salt1 tsp
-
coconut oil (liquid state)3 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves2
-
fresh oregano leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
quinoa100 g
-
brown basmati rice120 g
-
wild rice80 g
-
filtered water1000 g
-
ground turmeric1 tsp
-
cinnamon quill1
-
whole cloves3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds6
-
garlic cloves2
-
lime juiced, to taste1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17.3 g
Energia
2697.3 kJ /
642.2 kcal
Gordura
28 g
Fibra
20.2 g
Hidratos de carbono
71.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caribbean curry
40min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Vegan moussaka
1h 50min
Rendang curry
30min
Vegetable chilli
50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Hearty lentil chilli
50min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Black bean enchiladas
1h 20min
Falafel with beetroot hommus
20min