Dispositivos e acessórios
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Preparação 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 tsp
-
basmati rice200 g
-
asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13 g
Energia
1685 kJ /
403 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3.2 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Cream cheese spread with radishes
5min
Salt cod gratin
50min
Cheese soufflés
30min
Mediterranean capsicums
2h
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Creamed spinach
15min
Crispy bread with tapenade
45min
Spinach and feta muffins
40min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min