Dispositivos e acessórios
Trout mousse
Preparação 5min
Total 5min
20 pieces
Ingredientes
-
shallots cut into halves4
-
smoked trout fillets, cut into pieces (approx. 4 fillets)250 g
-
crème fraîche150 g
-
fine salt¼ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
pumpernickel bread (see tip) or brown bread, bite-sized (Ø 4-5 cm)20 slices
-
dill, fresh for garnishing4 - 5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
4 g
Energia
257 kJ /
62 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Party
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Salmon tartare
10min
Guacamole
10min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Orange curry dressing
10min
Hummus
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Baguette
3h 45min
Gazpacho
1h 15min