Dispositivos e acessórios
Duchess casserole with vegetables
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
water1600 g
-
waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid800 g
-
carrots cut in pieces (4 cm)700 g
-
green peas, fresh or frozen250 g
-
butter in pieces, plus extra for greasing30 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
Béchamel
-
butter cut in pieces40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
-
fresh parsley chopped, for garnishing½ bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
742.5 mg
Proteína
12 g
Energia
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
50.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarian Favourites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Potato Base Pizza
1h 5min
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20min
Brazilian Limeade
10min
Surimi Stick Salad (TM5)
15min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Nenhuma avaliação
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Easter Carrot Cheese Dip
15min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35min
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30min