Dispositivos e acessórios
Spiced pork terrine
Preparação 20min
Total 24h
15 slices
Ingredientes
-
pork throat fat cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
pork chine, boneless cut in pieces (approx. 2 cm)500 g
-
1 - 2 tsp warm waterfruit brandy (e.g. apple) (optional)1 - 2 tsp
-
warm water2 tbsp
-
raisins2 tbsp
-
nuts shelled40 g
-
dried apricots, pitted50 g
-
dried figs40 g
-
prunes, pitted50 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 tsp
-
dried bay leaf2
-
pork caul fat1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
7 g
Energia
1176 kJ /
285 kcal
Gordura
27 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French Tradition on your Table
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
Nenhuma avaliação
Honeycomb
Nenhuma avaliação
Pizza Base
35min
Madras curry powder
15min
Mustard and dill vinaigrette
5min
Gluten free flatbreads
40min
Pittu
3h
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Spiked and spicy veggie juice
10min
Apricot liqueur
1h
Chicken Estofado
30min