Dispositivos e acessórios
Chicken galantine with dill yoghurt
Preparação 25min
Total 3h 25min
40 slices
Ingredientes
Chicken galantine
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow), cut in pieces150 g
-
chicken breast skinless, boneless, cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
chicken leg meat, skinless, boneless (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp salt, plus 1 tsp dried mixed herbsvegetable salt homemade,2 tsp
-
water500 g
Dill yoghurt sauce
-
fresh dill leaves only10 - 15 sprigs
-
garlic clove1
-
plain yoghurt300 g
-
mayonnaise50 g
-
salt2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
4 g
Energia
140 kJ /
34 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Tzatziki
20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Mulled Wine
Nenhuma avaliação
Broccoli and Cheddar Soup
45min
Citrus Margarita
10min
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Ratatouille
40min
Fruit nectar
10min
Berry liqueur
30min
Potato and vegetable purée
45min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min