Dispositivos e acessórios
Duck foie gras
Preparação 20min
Total 24h
15 portions
Ingredientes
-
raw foie gras (500-600 g)1
-
cognac4 tbsp
-
salt2 tsp
-
mixed peppercorns1 pinch
-
mixed peppercorns to taste1 pinch
-
water plus extra to cool800 g
-
ice cubes300 - 400 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.2 g
Energia
1430.4 kJ /
347.6 kcal
Gordura
35.2 g
Hidratos de carbono
0.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French Tradition on your Table
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Basic Soup Purée
Nenhuma avaliação
Floating Islands
40min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Nenhuma avaliação
Almond Tuiles
1h 30min
Veal in tuna sauce
13h
Peppers stuffed with salted cod brandade
Nenhuma avaliação
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Nenhuma avaliação
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Apricot yoghurt dip with curry
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Orange liqueur zabaglione
15min