
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g white bread toasted and cut into pieces
- 500 g water
- 200 g potatoes cut into cubes (2-3 cm)
- 4 garlic cloves
- 200 g red onions cut into quarters
- 10 g olive oil plus extra for greasing and brushing
- 20 sprigs fresh parsley leaves only
- 20 sprigs fresh coriander roughly chopped
-
130
g canned chickpeas drained
ou 130 g cooked chickpeas drained -
250
g cooked black-eyed beans drained
ou 250 g canned black beans drained - 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 1 tbsp tahini paste (30 g)
-
2
tbsp lemon juice
ou 2 tbsp lime juice
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 69 kcal / 288 kJ
- Proteína
- 2.4 g
- Gordura
- 2.6 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
Receitas alternativas
Spelt and chicken salad
1h 15min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Harissa sauce
10min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Moroccan harira and chicken soup
1h
Fatayer with cheese and mint
1h 5min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Crunchy Granola
Nenhuma avaliação
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Falafel
25h 30min