![Espresso "baked" beans Espresso "baked" beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26388942-3331-4036-B77A-DA580B7381AB/Derivates/42B1E89F-A645-4033-84B7-8E30905D5B60.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 90 g brown onion
- 100 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- ½ - 1 jalapeño chilli, deseeded if preferred
- 30 g butter
- 160 g shortcut bacon rashers or smoked bacon, cut into pieces (1-2 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 100 g brewed espresso coffee (approx. 3 shots)
- 30 g brown sugar, to taste
- 40 g molasses
- 40 g tomato paste
- 2 tbsp apple cider vinegar
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 800 g canned cannellini beans (2 cans), rinsed and drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1039 kJ / 247 kcal
- Proteína
- 14.5 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Gordura
- 8.2 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 8.5 g
- Sódio
- 661.9 mg
Receitas alternativas
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25 min
Vegetarian chilli
35 min
Rice pudding
50min
Vegetable stock paste
30min
Minestrone
40 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Rice salad with warm mustard dressing
1h 40 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Feta, spinach and potato frittata
1h