Dispositivos e acessórios
Espresso "baked" beans
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion90 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
jalapeño chilli deseeded if preferred½ - 1
-
butter30 g
-
shortcut bacon rashers or smoked bacon, cut into pieces (1-2 cm)160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water100 g
-
brewed espresso coffee (approx. 3 shots)100 g
-
brown sugar to taste30 g
-
molasses40 g
-
tomato paste40 g
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
canned cannellini beans (2 cans), rinsed and drained800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
661.9 mg
Proteína
14.5 g
Energia
1039 kJ /
247 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
8.5 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breakfast and brunch
54 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Vegetarian sausage rolls
40min
Vegetable stock paste
30min
Basil pesto
10min
Minestrone
40min
Baked beans
13h 25min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Speedy beans on toast
20min
Quick beetroot relish
40min
Chunky basil pesto dip
10min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min