Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

4.7 58 avaliações
Preparação 15min
Total 55min
8 portions

Ingredientes

  • Brussels sprouts trimmed and halved
    9 oz
  • zucchini sliced in half moons (½ in.)
    16 oz
  • whole baby rainbow carrots peeled
    16 oz
  • extra virgin olive oil divided
    3 oz
  • salt divided, to taste
    2 ¼ tsp
  • fresh rosemary
    2 sprigs
  • farro
    7 oz
  • water
    24 oz
  • lemon
    1
  • feta cheese
    2 oz
  • fresh dill fronds plus extra to garnish
    3 - 5 sprigs
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 246 kcal / 1029 kJ
Proteína 5 g
Gordura 13 g
Hidratos de carbono 30 g
Fibra 6 g
Gordura saturada 3 g
Sódio 773 mg

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