Irish stew

Irish stew

4.4 158 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions

Ingredientes

  • frozen green beans cut into bite-size pieces
    200 g
  • brown onion cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing
    3 sprigs
  • salted butter
    20 g
  • celery stalks cut into pieces
    100 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)
    400 g
  • pearl barley
    60 g
  • water
    300 g
  • carrots cut into rounds
    150 g
  • diced lamb (see Tips)
    500 - 600 g
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • dried bay leaves
    3
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 407.3 kcal / 1710.4 kJ
Proteína 38.1 g
Gordura 13.5 g
Hidratos de carbono 28.2 g
Fibra 9.8 g
Gordura saturada 5.9 g
Sódio 324.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...