Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pasta
- 140 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 slice bread, torn into pieces
- 250 g macaroni pasta
- 2 eggs, lightly beaten
- 100 g fresh baby spinach leaves
Meat sauce
- 2 brown onions, cut into halves
- 20 g oil
- 400 g canned tomatoes
- 100 g tomato paste
- 2 tsp stock paste (see Tips)
- 60 g dry white wine
- 100 g water
- ½ tsp ground cinnamon
- 500 g beef mince
White sauce
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 60 g plain flour
- 500 g milk
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground white pepper
- ¼ tsp salt
- 2 egg yolks
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1916.3 kJ / 456.3 kcal
- Proteína
- 31.4 g
- Hidratos de carbono
- 37.9 g
- Gordura
- 18.9 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 557.9 mg
Receitas alternativas
Tuna mornay
45min
Sticky meatball subs
1h
Pork meatballs with couscous
50 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Meatball subs
55 Min
Chicken and pesto risoni
35min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min