Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pasta
- 140 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 slice bread, torn into pieces
- 250 g macaroni pasta
- 2 eggs, lightly beaten
- 100 g fresh baby spinach leaves
Meat sauce
- 2 brown onions, cut into halves
- 20 g oil
- 400 g canned tomatoes
- 100 g tomato paste
- 2 tsp stock paste (see Tips)
- 60 g dry white wine
- 100 g water
- ½ tsp ground cinnamon
- 500 g beef mince
White sauce
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 60 g plain flour
- 500 g milk
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground white pepper
- ¼ tsp salt
- 2 egg yolks
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1916.3 kJ / 456.3 kcal
- Proteína
- 31.4 g
- Hidratos de carbono
- 37.9 g
- Gordura
- 18.9 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 557.9 mg
Receitas alternativas
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Spiced lamb pie
40min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Swedish meatballs with gravy
30min
Family chicken galette
1h 55 min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 godz.
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Classic meatloaf
1 godz. 35 min