Dispositivos e acessórios
Braised Cod with Thyme and Lemon
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
courgettes200 g
-
carrots100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced25 g
-
white wine75 g
-
lemon 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)1
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh bay leaf1
-
white fish fillets skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)4
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19.6 g
Energia
805 kJ /
193 kcal
Gordura
11.2 g
Hidratos de carbono
3.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everything Easter
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Cod with Citrus Butter
50min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min