![Braised Cod with Thyme and Lemon Braised Cod with Thyme and Lemon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BAA0420A-BA03-4EA1-B3BE-40FF284A149B/Derivates/84C5E03D-14DA-4754-888B-13E8942D566C.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g courgettes
- 100 g carrots
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 25 g unsalted butter, diced
- 75 g white wine
- 1 lemon, 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)
- 2 sprigs fresh thyme
- 1 fresh bay leaf
- 4 white fish fillets, skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 500 g boiling water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 805 kJ / 193 kcal
- Proteína
- 19.6 g
- Hidratos de carbono
- 3.5 g
- Gordura
- 11.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Basque Chicken
1hod. 10min
Cod with citrus butter
50min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Cod with citrus butter
50min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min