![Leftover Curry Leftover Curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9b81590b-f2f3-45f3-b217-b147e7ec833c/Derivates/58789e95-5338-4e69-99a8-fe1c32539437.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 125 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g Thai red curry paste
- 10 g palm sugar
- 2 Tbsp fish sauce
- 1 Tbsp tamarind paste
- ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1400 g water
- 300 g coconut cream
- 500 g sweet potatoes, sliced into discs (1-2 cm)
- 300 g mangetout, sliced lengthways
- 200 g mushrooms, sliced
- 100 g tenderstem broccoli
- 75 g fresh green beans, trimmed
- 30 g butternut squash, diced (1 cm)
- 2 makrut lime leaves
- 2 fresh red chillies, finely sliced
- 2 limes, juice only
- 10 sprigs fresh coriander leaves
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1950 kJ / 466 kcal
- Proteína
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 46 g
- Gordura
- 31 g
- Fibra
- 10 g
Receitas alternativas
Coconut Dhal
20 dk
Chick Pea Curry
35 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2 godz. 20 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Indian vegetable curry
50 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Sweet Potato Curry
30min
Quinoa and Lettuce Salad
30min