Dispositivos e acessórios
Leftover Curry
Preparação 20min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered125 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
olive oil1 Tbsp
-
Thai red curry paste100 g
-
palm sugar10 g
-
fish sauce2 Tbsp
-
tamarind paste1 Tbsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
water1400 g
-
coconut cream300 g
-
sweet potatoes sliced into discs (1-2 cm)500 g
-
mangetout sliced lengthways300 g
-
mushrooms sliced200 g
-
tenderstem broccoli100 g
-
fresh green beans trimmed75 g
-
butternut squash diced (1 cm)30 g
-
makrut lime leaves2
-
fresh red chillies finely sliced2
-
limes juice only2
-
fresh coriander leaves10 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
10 g
Energia
1950 kJ /
466 kcal
Gordura
31 g
Fibra
10 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Palak Paneer
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Coconut Dhal
20min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Indian Vegetable Curry
50min
Vegetable Stroganoff
30min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Chick Pea Curry
35min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Veggie Wellington
2h
Chana Masala
45min
Coconut and Spinach Dahl
50min