Dispositivos e acessórios
Butternut Squash Masala Dosa
Preparação 40min
Total 11h 30min
4 portions
Ingredientes
Dosa Batter
-
white rice400 g
-
chana dal (yellow dried split peas)140 g
-
water for soaking
-
fine sea salt1 tsp
Butternut Squash Masala and Dosas
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
sunflower oil plus 8 tsp for dosas15 g
-
garam masala1 Tbsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus 8 tsp for dosas150 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)1
-
fine green beans trimmed, cut in pieces (2-3 cm)150 g
-
coconut yoghurt (opcional) vegan (see tip)150 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
433 mg
Proteína
6 g
Energia
1283 kJ /
309 kcal
Gordura
21 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Kitchen
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Palak Paneer
45min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Seitan Pie
2h 10min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Aloo Beetroot Tikki
1h
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Chapatis
1h 30min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Dhokla
30min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min