
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g dried porcini mushrooms (see Tips)
- 350 g water
- 150 g brown onion cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil
- 80 g tomato paste
- 2 tsp ground cumin
- 4 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 dried bay leaf
- 200 g carrots cut into pieces (3 cm)
- 500 - 600 g lamb cut into cubes (2-3 cm)
- 100 g quinoa
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 200 g fresh button mushrooms cut into quarters
- 170 g zucchini cut into pieces (approx. 2 cm)
- 90 g frozen corn kernels
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 295.5 kcal / 1240.9 kJ
- Proteína
- 27 g
- Gordura
- 10.7 g
- Hidratos de carbono
- 20.4 g
- Fibra
- 5.7 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Sódio
- 684.2 mg
Receitas alternativas
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Chicken cacciatore
50min
Irish lamb stew
6h 20min
Irish stew
1h 30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken and almond stir-fry
30min
Quick chicken curry
35min
Beef spezzatino
1h 45min
Beef ragu
1h 25min