Dispositivos e acessórios
Linguine marinara
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion quartered½
-
garlic cloves3
-
dried chillies to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
anchovy fillets in oil3
-
dry white wine70 g
-
canned cherry tomatoes400 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
tomato paste60 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
fresh basil leaves only, torn2 sprigs
-
fresh seafood marinara mix500 g
-
fresh mussels rinsed and debearded1000 g
-
linguine pasta dried250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1350.1 mg
Proteína
67.1 g
Energia
3020.3 kJ /
721.9 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
71.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
White Tom Yum Seafood Noodles
1h
"Marry me" chicken pasta
35min
Vegetable Massaman curry
45min
Vegan Eggplant Massaman Curry
50min
Creamy potato mash
30min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40min
Breakfast burritos
45min
Cajun pork rice
1h 15min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Macaroni carbonara
30min
Souvlaki lamb couscous salad
25min