Dispositivos e acessórios
Anise-cured salmon
Preparação 10min
Total 14h 10min
10 portions
Ingredientes
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4655.3 mg
Proteína
17.3 g
Energia
927.2 kJ /
220.8 kcal
Gordura
11.3 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
13.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Peppercorn sauce
20min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Fish stock
35min
Cauliflower "fried" rice
45min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Steamed coconut custards
45min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2h 15min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1h
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min