Dispositivos e acessórios
Anise-cured salmon
Preparação 10min
Total 14h 10min
10 portions
Ingredientes
-
fresh boneless salmon fillet skin removed if preferred (see Tips)500 - 800 g
-
star anise3
-
black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
white sugar125 g
-
sea salt125 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
cold water to rinse
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4655.3 mg
Proteína
17.3 g
Energia
927.2 kJ /
220.8 kcal
Gordura
11.3 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
13.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spicy Cajun rub
5 min
Quinoa sushi
2 godz. 45 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Umami paste
5 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Ukrainian borscht
35 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1 godz. 10 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 godz. 25 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min