
Versões compatíveis
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot peeled into ribbons
- 50 g daikon peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 466.2 kcal / 1958.1 kJ
- Proteína
- 12.4 g
- Gordura
- 17.6 g
- Hidratos de carbono
- 63.5 g
- Fibra
- 2.4 g
- Gordura saturada
- 2.7 g
- Sódio
- 1385.4 mg
Receitas alternativas
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Fragrant pipis
30min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1h
Pork belly with spring onions
1h 10min
Char siu bao pork buns
6h 35min