Dispositivos e acessórios
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Preparação 20min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
197.4 mg
Proteína
4.9 g
Energia
786.5 kJ /
187.3 kcal
Gordura
15.5 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Tea
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Frangipane cake
1h 45min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Panforte
1h 30min
Béarnaise sauce
10min
Chilli creamed corn
40min
Oysters with lime granita
5min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Pear and chocolate frangipane
2h