Dispositivos e acessórios
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Preparação 20min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
197.4 mg
Proteína
4.9 g
Energia
786.5 kJ /
187.3 kcal
Gordura
15.5 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
6.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Tea
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Pear and chocolate frangipane
2h
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Tarator (tahini dip)
5min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Almond thins
25min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9h 40min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min