Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione

Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione

4.0 34 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 5min
4 porcje

Ingredientes

  • 100 g kaszy jaglanej
  • wrząca woda do opłukania kaszy
  • 10 - 15 g bazylii, świeżej tylko liście
  • 10 g liści szpinaku baby, świeżych
  • 1000 g wody
  • 2 ½ - 3 ¾ łyżeczki soli
  • 2 jajka
  • 40 - 50 g skrobi ziemniaczanej
  • woda ilość do gotowania klusek

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porcję

Proteína 6 g
Energia 697.1 kJ / 166.5 kcal
Gordura 3.2 g
Fibra 1.1 g
Hidratos de carbono 29 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...