Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Proteína
- 8.7 g
- Hidratos de carbono
- 65.8 g
- Gordura
- 2.1 g
- Gordura saturada
- 1.1 g
- Fibra
- 9.6 g
- Sódio
- 104.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Vegan strawberry ice cream
5 min
Almond milk to almond pancakes
30 Min
Cucumber soup with prawn skewers
Nenhuma avaliação
Almond tuiles
30 Min
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5 min.
Raw apple pie
3h 25min
Lavender honey ice cream
12h 25 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Tiramisu
5h 20 min
Blackberry meringue cake
3hod. 55min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20 min
Banana tofu ice cream
10 Min