Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Honey labne
- 500 g Greek-style natural yoghurt
- 30 g honey
Pickled fruits
- 120 g water
- 1 orange, zest only (4 cm strips), no white pith (flesh segmented and reserved)
- 1 tsp vanilla bean paste
- 375 g verjuice (see Tips)
- 200 g honey
- 200 g rhubarb, trimmed and cut into thin pieces (5 mm)
- 250 g strawberries, hulled and cut into halves
- 2 pears, cored and cut into thin wedges (5 mm)
- 2 peaches, stones removed and cut into thin wedges (5 mm)
- 1 sprig fresh mint
- edible flowers, for decorating (optional - see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1472.3 kJ / 350.6 kcal
- Proteína
- 8.7 g
- Hidratos de carbono
- 65.8 g
- Gordura
- 2.1 g
- Gordura saturada
- 1.1 g
- Fibra
- 9.6 g
- Sódio
- 104.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Salsa verde
5min
Seafood panzanella
1h
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1 Std. 15 Min
Gluten free chocolate halva cake
1h
Black sesame mochi ice cream
23 Std.
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Gluten free chicken and pear pie
2 Std. 40 Min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 Std. 10 Min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Simple chocolate hazelnut cake
1 Std. 15 Min
Broccoli almond soup
30 min