Dispositivos e acessórios
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Preparação 20min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
574.2 kJ /
137.2 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Ratatouille
40min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nenhuma avaliação
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Yoghurt en muntdressing
15min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Koolsoep
50min