Dispositivos e acessórios
Moroccan Bean Soup
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
shallots halved45 g
-
olive oil20 g
-
flat green beans (see tip)450 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
water650 g
-
mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
ground cumin to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
412 kJ /
98 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
moroccan adventure
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Garlic and White Bean Stew
50min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Chickpea Gratin
1h
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1h 20min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Red Lentil Soup
40min