
Dispositivos e acessórios
Savoury tofu quiche
Preparação 20min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
spelt flour230 g
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
salt¼ tsp
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dairy free margarine100 g
-
almond milk100 g
Filling
-
cherry tomatoes cut into halves (optional)100 g
-
canned baby beetroot drained and cut into pieces (1 cm - see Tips)100 g
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
firm tofu cut into pieces (3 cm)350 g
-
almond milk150 g
-
nutritional yeast2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
onion salt3 tsp
-
dried basil3 tsp
-
frozen broad beans thawed and shelled100 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Nutrição por 1 portion
Energia
327.6 kcal /
1376.1 kJ
Proteína
13.6 g
Gordura
17.6 g
Hidratos de carbono
25.8 g
Fibra
6.9 g
Gordura saturada
3.4 g
Sódio
808.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Viva la Vegan
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia