![Sweetcorn and potato chowder Sweetcorn and potato chowder](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8F88217A-52AA-48E2-BF09-93C5B0C44B0D/Derivates/8a972b89-06a3-4cc0-a7fc-9def2bec0955.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1051.9 kJ / 250.4 kcal
- Proteína
- 8.8 g
- Hidratos de carbono
- 31.8 g
- Gordura
- 7.7 g
- Fibra
- 9.2 g
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