
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g brown onion cut into quarters
- 100 g carrots cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 250.4 kcal / 1051.9 kJ
- Proteína
- 8.8 g
- Gordura
- 7.7 g
- Hidratos de carbono
- 31.8 g
- Fibra
- 9.2 g
Receitas alternativas
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Cream of mushroom soup
20min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Creamy tomato and basil soup
30min
Potato and green pea curry
50min
Bubble and squeak soup
35min
Kumara pie
1h 45min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Hearty seven vegetable soup
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Tomato and lentil dahl
35min