Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1051.9 kJ / 250.4 kcal
- Proteína
- 8.8 g
- Hidratos de carbono
- 31.8 g
- Gordura
- 7.7 g
- Fibra
- 9.2 g
Receitas alternativas
Cream of tomato soup
25 min
Potato and green pea curry
50 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Minestrone
40 min
Vegetable soup
35 min
Mushroom stroganoff
20 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Savoury potato and onion bake
1 godz. 30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min