Dispositivos e acessórios
Pineapple Pork Ribs
Preparação 5min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
pork spare ribs cut in pieces (4 cm), patted dry with kitchen towels500 g
-
light soy sauce10 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
salt½ tsp
-
cooking oil10 g
-
Morris pineapple flesh only, cut in cubes (2 cm)150 g
-
tomato ketchup70 g
-
sugar10 g
-
plum sauce homemade or store-bought10 g
-
oyster sauce10 g
-
fresh strawberries stems removed, cut in halves, to garnish3 - 4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
712 mg
Proteína
27 g
Energia
1059 kJ /
253 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Reunion Dishes
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Soy Sauce Chicken
45 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Braised pork belly
55 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Lemon Chicken
25 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min