Dispositivos e acessórios
Teochew rice porridge with sweet potato
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
long grain white rice180 g
-
water1200 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (3 cm)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.8 g
Energia
594.3 kJ /
141.5 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
30.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Essentials
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken porridge with century egg
30min
Mantou buns
1h 30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Homemade Soy Milk
35min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Fried Beehoon
20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Homemade Pandan Kaya
55min