Dispositivos e acessórios
Lupini cheese
Preparação 30min
Total 3h 20min
450 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
preserved lupini beans drained and skins removed (see Tips)250 g
-
lemon juice (see Tips)20 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
salt1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
nutmeg1 pinch
-
filtered water380 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 450 g
Proteína
42.5 g
Energia
3266.8 kJ /
777.8 kcal
Gordura
31.8 g
Fibra
28.5 g
Hidratos de carbono
71.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegan tiramisu
3h 20min
Cashew bread French toast
1h 40min
Vegan butter
8h 5min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Creamy coconut yoghurt
18h
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min