Dispositivos e acessórios
Rose syrup
Preparação 5min
Total 20min
35 portions
Ingredientes
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
0 g
Energia
215.5 kJ /
51.3 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
12.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Essentials
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Indulgent hot chocolate
25min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Fresh turmeric and ginger paste
20min
Eggless mayonnaise
10min
Sambal chilli
35min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Tom Yum Paste
45min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min
Berry cordial
40min